Страйкбол — гра для душевного відпочинку

18-19 липня у Яремчі відбудеться змагання із страйкболу (командна «воєнна» гра, метою якої є найбільш реалістичне наближення до бойових умов) «Грозові ворота – 2».

Ще новий вид спорту уже зібрав навколо себе чимало прихильників гострих відчуттів. У змаганні візьмуть участь близько 15 команд з різних міст України.

«Команди приїдуть з Івано-Франківська, Тернополя, Львова, Коломиї та Чернівців. Кожна команда ділиться на дві сторони і виконує поставлену задачу», — говорить один із учасників та організаторів змагань Євген Гапич.

Переможці не отримають нічого, крім моря позитивних вражень. Власне і грають у страйкбол ради адреналіну, відпочинку та можливості ненадовго забутись у коловороті сірої буденності, говорить Євген Гапич.

Гра хоч і чоловіча, на перший погляд, все ж дівчата залюбки приймають у ній участь. Організатори кажуть, що і цього разу очікують участі прекрасної половини. Щоправда, для всіх учасників обов’язкова умова відбору – лише для повнолітніх, оскільки це екстремальний вид спорту, каже Євген Гапич.

Страйкбол на теренах України розвивається самостійно, завдяки ініціативі активних любителів стрілялок. І змагання відбуватиметься лише за сприяння самих учасників. «Грозові ворота» пройдуть в мальовничому місці неподалік турбази «Легенда».

old_editor, 15.07.2009 15:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини