Діти можуть змінити цей світ, тому надзвичайно важливо видавати якнайбільше книжок для наймолодших читачів — Віра Багірова

1 червня у День захисту дітей в приміщенні Івано-Франківської обласної наукової універсальної бібліотеки ім. І. Франка, відбулась презентація нової книжки відомої дитячої письменниці Віри Багірової «Жива вода».

Книжка видана на кошти Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» та за сприянням депутата обласної ради, голови обласної організації партії Олександра Сича.

Презентуючи своє видання, автор Віра Багірова наголошувала, що метою будь-якої дитячої книжки має бути навчання творити добро. На її переконання діти можуть змінити цей світ, тому надзвичайно важливо видавати якнайбільше книжок для наймолодших читачів.

Голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, звертаючись до присутніх, наголосив: «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» є націоналістичною партією. Для нас нація не є чимось абстрактним. Це конкретні українці з їхнім світоглядом, культурою, традиціями, національних духом. І те, яким буде її майбутнє, залежить від того, в якій атмосфері виростають українські діти. А тому ми дбаємо за те, щоб вони виростали в здоровому культурно-духовному середовищі».

Усі присутні отримали у подарунок книжку Віри Багірової «Жива вода», а весь її тираж передано у фонди бібліотек та освітніх установ області.

old_editor, 02.06.2009 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини