Прикарпаття багате на обдарованих дітей

В Міжнародний день захисту дітей в Івано-Франківську відбулось нагородження учнів - призерів, переможців олімпіад, конкурсів, чемпіонатів всеукраїнського та міжнародного рівнів та їх наставників.

Порівняно з минулим роком переможців олімпіад побільшало. Тепер замість 37, Прикарпаття має 44 переможця.

Всього нагороджено 109 вчителів області, які отримали грошові премії в розмірі 400 та 500 грн., в залежності від номінації та доплати до зарплат.

115 учнів було нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів. Дітям, які зайняли 1 місця подарували ноутбуки. Двоє чоловік замість ноутбуків побажали отримати в подарунок плазмовий телевізор, та одна дитина вибрала цифрову відеокамеру.

Інші ж призери отримали в подарунок книгу «Ми - надія твоя Україно!», в якій презентовано всіх призерів.

Один з номінантів Іван Лучко, що навчається в Калуській гімназії був відсутнім на церемонії нагородження, оскільки перебуває на вибірково-тренувальних зборах до міжнародної олімпіади з фізики, яка має відбутись в Мексиці.

Шістдесяти трьом учням щомісяця впродовж року, починаючи з липня буде виплачуватись стипендія в розмірі 680 грн.

«Учні ставлять перед собою мету та керуються ідеалами, основними серед яких мають бути Бог та Україна, — говорить начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїда Болюк. — В майбутньому ці діти примножуватимуть славу української незалежної держави».

old_editor, 02.06.2009 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини