Учнівський міський голова мріє про концерти, скейт-парк та молодіжну газету

Вперше в Івано-Франківську міський учнівський голова офіційно приймав присягу. Головою стала учениця 10 класу ЗОШ № 1 Катерина Гансіровська.

Також вперше було підписано Меморандум про співпрацю між Радою учнівського комітету і Міським виконавчим комітетом. Він буде діяти до 1 червня 2010 року, тобто до наступного обрання міського учнівського голови. Підписуючи його, міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що це угода не майнова чи грошова, а угода про «бажання до співпраці сторін».

Крім офіційної частини дійства, відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Таланти землі Галицької» символічними подарунками. І не менш урочисто Андрій Долобін зіграв на гітарі і заспівав пісню гурту Кому Вниз «Суботів». Що викликало справжній фурор.

Не могла не вразити сентиментальна розповідь пана Анушкевичуса про відвідини ним землі Єрусалимської і традиційного закладання аркуша з бажаннями.

«Дай Боже, щоб мої діти прожили щасливіше життя, ніж я»,— промовив своє бажання вголос Віктор Анушкевичус.

Потім Віктор Анушкевичус «зник» у невідомому напрямку, сказавши,що в нього прийомний день і його чекають.

А Катя Гансіровська не розгубилася від тієї відповідальності, що звалилась на її плечі, а навпаки — будує плани і з оптимізмом дивиться в майбутнє.

«Плани у мене масштабні, але я лише людина, якій під силу не все. Тому мені потрібні чесні та вірні однодумці, що здатні порадити, допомогти втілити в життя мої задуми. Плани дуже прості та здійсненні на перший погляд. Незважаючи на це, необхідно докласти чималих зусиль, аби реалізувати бажане. Треба неодмінно йти вперед, запроваджуючи досвід європейських країн»,— сказала новообраний учнівський голова Івано-Франківська Катерина Гансіровська.

В її подальші плани входять: видання молодіжної газети, створення скейт-парку, розвиток культурного молодіжного життя в місті, проведення концертів.

Довідка

Вибори учнівського міського голови відбулися 15 квітня на базі ЗОШ №16.



old_editor, 02.06.2009 14:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини