УБЛ формує кращий склад журналістської збірної

Журналісти не лише невтомні інтелектуальні робітники, а як виявилось і непогані спортсмени за сумісництвом. Українська баскетбольна ліга формує кращий склад журналістської збірної. Правда, наразі участь можуть взяти лише чоловіки. Ріст та фізична підготовка – беззаперечні умови відбору, а ще хоч найменше уявлення про баскетбол.

«У Києві вже сформовані чотири баскетбольні команди, — каже організатор Яна Саливонюк, — І навіть відбулись перші змагання за журналістський медіа кубок. Наразі команди сформовані з київських журналістів різних видань, але хочемо залучати і представників регіональних ЗМІ. Також плануємо з чотирьох існуючих команд створити одну, яка б могла брати участь у міжнародних змаганнях».

Яна Саливонюк каже, що київські команди не є єдиними, у Луцьку команда журналістів навіть побували за кордоном.

«В Україні це може і незвично, проте за кордоном досить популярно. Надіємось залучити і регіональних ЗМІ. В великих міста багато видань, де знають про баскетбол і могли б потягатись», — каже Яна Саливонюк.

Поки що лише чоловіки міряються силами, а невдовзі будуть сформовані і жіночі команди журналістів, обіцяє Яна Саливонюк.

«В жіночій команді дещо інша специфіка в не все зразу», — каже організатор.

old_editor, 29.05.2009 17:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини