Цього року путівка у табір коштує майже дві тисячі гривень

Протягом цього літа в 11 дитячих оздоровчих таборах Прикарпаття відпочинуть понад 70 тисяч дітей з усієї України. Усі табори розташовані в межах Івано-Франківської області ,а саме: у Долинському, Верховинському, Косівському, Калуському, Тисминецькому, Рогатинському районах.

Також окрім оздоровчих таборів йде підготовка мережі пришкільних, відпочинкових таборів. Всього протягом літа очікується чотири зміни дітей, які зможуть насолодитися відпочинком і проживанням 21 день в оздоровчих комплексах.

«Перша зміна починається з 1 червня. До приїзду дітей ми вже все підготували. Умови для проживання та надання послуг першокласні»,— каже Ростислав Заремба, голова обласного управління в справах сім"ї та молоді.

Ціна таких путівок різна в залежності від табору,але приблизно трьохтижневий відпочинок обійдеться близько 1800 гривень.

«Особливу увагу і турботу відчувають діти, батьки яких позбавлені батьківських прав, а також сироти. Для них діють пільги та безкоштовні путівки. Також спеціальні пільги отримують діти з багатодітних сімей, інваліди, обдаровані і талановиті діти», — каже Ростислав Заремба.

old_editor, 28.05.2009 22:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини