Кріль розповів про неординарність Балоги

Лише Віктор Балога має коментувати питання своєї заяви про відставку з посади глави Секретаріату. Про це лідер Єдиного Центру Ігор Кріль сказав у програмі «Наверху» на телеканалі ТВі 17 травня.

«Інформація про його мотиви має іти особисто від нього. Це буде правильно, адже Балога – неординарний політик і людина, яка дуже багато зробила для того, щоб Президент якнайповніше виконував свої функції. Він майже три роки очолював Секретаріат, ставши фактично громовідводом для Президента», – зауважив народний депутат.

На прохання ведучого програми Євгена Кисельова уточнити, в чому саме полягає неординарність Віктора Балоги, Ігор Кріль зазначив, що в українській історії важко згадати приклади, коли чиновники такого високого рангу відмовлялися від своїх посад.

«Це свідчить про те, що Віктор Балога є сильною особистістю і ставить суспільні інтереси вище за особисті. Він думає про державу, втім, через те, що відстоював повноваження Президента, на нього вилито дуже багато нечесного бруду», – переконаний лідер Єдиного Центру.

За словами Ігоря Кріля, неординарність Віктора Балоги також полягає у вмінні брати на себе відповідальність і давати можливість Президенту виконувати свої функції так, як він має їх виконувати.

«Його попередники – і Зінченко, і Рибачук з цією функцією не справлялися», – наголосив лідер Єдиного Центру.

old_editor, 18.05.2009 18:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини