Поразка «Говерли» показала над чим ще слід працювати — Олег Пелех

Другий раунд матчу за 5-8 місце у плей-офф закінчилась поразкою «Говерли» та перемогою БК «Дніпро» з рахунком 91:77.

Результат гри ведмедів здивував усіх, адже попередня зустріч з дніпропетровцями закінчилась перемогою «Говерли» — 65:70. Часті втрати м'яча, погана робота в захисті і, як наслідок, великий відрив, не врятувала ситуацію і приголомшлива гра Тейта Деккера в останні хвилини гри.

Вже після першої чверті підопічні Олега Пелеха, головного тренера «Говерли», відставали на десять очок. Після чого, так і не змогли наздогнати «Дніпро». На велику перерву «говерляни» вийшли з рахунком 35:45.

Олег Пелех каже, що причина програшу в незібраності гравців ще з перших хвилин матчу.

«Хлопці розслабились і дали забити кілька легких м’ячів чим скористались суперники. Якщо один гравець не працює — результату не буде. Клас буде тоді, коли працюватимуть всі. Сьогодні команда не хотіла працювати в захисті, тільки в нападі. Думали, що перемога сама прийде, бо вдома, а так не вийшло. Дніпропетровці показали фантастичну гру: хороший тренер, гравці. Добре закидали трьохочкові кидки. Думаю, гра на виїзді буде нелегкою», — каже Олег Пелех.

БК «Дніпро» відмовились від легіонерів і зробили ставку на українців. «У нас немає легіонерів, — говорить тренер БК «Дніпро» Павло Агапов, — Було важко, гравці скучили за грою, але показали рівень і сильний захист».

Наступна зустріч команд відбудеться на майданчику в Дніпропетровську, яка і поставить всі крапки над «і».

old_editor, 18.05.2009 14:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини