Представники «Антикризового спротиву» голодують під ВР уже тиждень. Результатів немає

Триває сьомий день голодування членів «Антикризового спротиву». Біля стін Верховної Ради зібралось близько 30 людей з різних громадських організацій. Проте голодують небагато, а двом учасникам з Івано-Франківська довелось відмовитись від голодування через погіршення стану здоров’я.

«Один із учасників повернувся додому, — говорить голова івано-франківської обласної організації «Антикризовий спротив» Віктор Неміш, — Голодування завдало шкоди здоров’ю і ще одному учаснику, і за примусом лікарів він покинув голодувати, але залишився протестувати. До нашого голодування ще приєднались люди, але ми не об’єднуємось».

Палатки протестантам так і не дозволили встановлювати на площі, тож ночувати доводиться на дозволеній території, що знаходиться за кількасот метрів від Верховної Ради.

«Поки що на площі добилися дозволу встановити декілька наметів, на які повісили агітаційні плакати. Ми надіслали листа до влади з повідомленням про сьомий день голодування, але реакції не було. Надіємось, що завтра, коли працюватиме ВР нам дадуть відповідь», — каже Віктор Неміш.

old_editor, 18.05.2009 17:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини