Міліція і далі не дозволяє встановлювати намети біля ВР, до заборон додалися погрози (відновлено)

Громадській організації «Антикризовий спротив» досі не дали дозволу встановлювати палатка на площі біля Верховної Ради. Голова Івано-Франківської обласної організації Віктор Неміш каже, що мітингувальники домовлялись з міліцією, щоб встановити палатки за 150 метрів від площі і там переночувати, з умовою, що о пів на сьому ранку, активісти складуть намети і повернутись на площу. Наразі міліція постійно вартує біля стін ВР і навіть погрожує активістам, що силою заберуть намети.

«Сьогодні буде друга спроба отримати дозвіл на встановлення наметів, — каже Віктор Неміш, — До нас вже приєднались 40 чоловік з київської організації «Захист». Разом намагатимемось добитися дозволу».

За словами Віктора Неміша, завтра ряди активістів поповняться учасниками громадських організацій з Харкова та Донецька, а у вівторок – з Миколаєва.

Триває четвертий день голодування і однин із голодуючих скаржиться на погане самопочуття.

«Думаємо викликати швидку, бо четвертий день голодування дається взнаки. До нас вже підходили кілька депутатів, тож думаємо невдовзі хоч одну з наших вимог задовольнять», — каже Віктор Неміш.

old_editor, 16.05.2009 19:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини