Обласна влада Прикарпаття профінансує ремонт трамплінів та викупить «Олімп»

Ремонт трамплінів майнового комплексу «Ворохтянської навчально-спортивної бази «Авангард» повністю візьме на себе Івано-Франківська ОДА.

Трампліни наразі знаходяться в аварійному стані і є небезпечними для життя спортсменів. Депутати обласної ради вирішили не дозволяти бізнесменам зносити трампліни, щоб на їх місці будувати готелі, а реконструювати усі об’єкти спортивної бази.

«Ми готові фінансувати ремонт усіх трамплінів на 100 процентів, — говорить голова ОДА Микола Палійчук, — Важливо, щоб фінансування не припинялось. Кошти для цієї мети будуть виділені з обласного бюджету. Нам необхідно розвивати спорт, забрати дітей з вулиці. Щоб вони росли повноправними членами суспільства».

Крім того, влада має наміри викупити спортивний комплекс «Олімп» і навіть погасити всі його борги. «Щоб діти мали можливість займатися у сучасних залах та басейнах», — каже Микола Палійчук.

Чимало говорили чиновники про проблеми спортивної інфраструктури у області. Вирішено небагато з них, але гостру проблему щодо утримання нещодавно збудованого льодового палацу в м. Калуші, який не може функціонувати за рахунок власної діяльності, не піднімали для обговорення. Також без вирішення залишилась проблема відкритого плавального басейну у Косові, яки вже багато років зачинений.

old_editor, 14.05.2009 19:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини