Я людина твердих майже незламних принципів, які постійно порушую – Юрко Іздрик

Юрко Іздрик людина, в якій вживаються музикант, художник, дизайнер, письменник і просто чоловік. Він епатажний, але це правила гри, які диктує сучасний вибагливий читач. Твори Іздрика, як і він сам, емоційні, насичені і надзвичайно деталізовані.

Нові книги «3:1» та «Флешка. Дефрагментація» не стали винятком творчого доробку письменника. «Три в одному – це твори написані давно, з минулого життя,— каже Юрко Іздрик, — «Флешка» — моє життя минулого літа, окремий проект, несподіваний для самого себе».

«У книзі Іздрика кожен прийме участь у грі з словами, почуттями, емоціями, але часом ці ігри є ризиковані, — говорить івано-франківська письменниця Галина Петросаняк, — Часто його твори – це психотерапевтичний аналіз людських дій та думок. Останнє, що захоплює – це його ігри з цифрами, крім текстової інформації читач може розуміти, що хоче передати автор і через такі собі ребуси на сторінках «3:1».

У «Флешці» як і в «3:1» письменник так тонко описує жінку, до лінії плеча, до рельєфу пальців, складається враження ніби автор «зависає» на деталях.

Але жінки для Іздрика надто вивчений «матеріал». Вони оманливі, блудливі, хтиві і жорстокі, а ще зовсім не вміють танцювати, і не завжди краса це компенсує. І попри це Іздрик не заперечує, що жінки є предметом його захоплення.

«Крім всіх пережитих відчуттів, світів, слів при читанні у Іздрика можна знайти чимало афоризмів та віршів», — каже Галина Петросаняк.



old_editor, 24.04.2009 16:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини