Чиновники і зірки шоу-бізнесу гратимуть у футбол, або До Дня міста ще один благодійний захід

Найголовнішою подією святкування 347 річниці Івано-Франківська стане зірковий футбол. Зірки естради гратимуть у футбол проти команди чиновників.

«Участь братимуть зірки естради України: Олександр Понамарьов, Віктор Павлік, Влад Яма та інші. Це буде таке собі спортивне шоу, щоб привабити людей до спорту та здорового способу життя. Проти зіркової команди виступить команда міської ради, під патронатом міського голови Віктора Анушкевичуса», — каже Віталій Матешко, начальник управління спорту МВК.

За його словами, він переживає за команду мера, бо ті мало тренуються, а зірки – сильний суперник.

Організатори дійства планують зібрати на стадіоні 12 тисяч вболівальників.

«Ціна квитка від 10 до 50 гривень. Після футболу відбудеться концерт на озері за участі запрошених співаків, які грали у футбол. Організатори вирішили замість щорічного святкування Дня міста на озері влаштувати таке спортивне шоу. Такого ще не було, тож має бути цікаво», — запевняє Віталій Матешко.

Нагадаємо, що на одній із прес-конференцій заступник міського голови Зінаїда Федорук зазначила, що захід буде благодійний, всі кошти, виручені від продажу квитків, підуть на те, щоб заплатити зіркам, а решту — на організацію соціального таксі.

old_editor, 24.04.2009 15:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини