JHIVA — новий гардероб без шкоди гаманцю!

У тебе офіційна робота та діловий дрес-код?

Ти вважаєш це нудним?

Тобі хочеться зваблювати та бути неперевершеною?

Для тебе ціна все-таки має значення?

Якщо відповідь на усі ці питання - ТАК, тоді маємо чудову новину САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ!

Новий магазин «JHIVA» нещодавно відкрився у місті Івано-Франківську за адресою вул. Мазепи 7.

Ця торгова марка виникла відносно недавно — у 2008 році, але вже стала улюбленою для багатьох українок, адже одяг «JHIVA» — вітчизняного виробництва, розробляється українськими дизайнерами, виготовляється у Львові. Висока якість, вітчизняне виробництво та РОЗУМНІ ЦІНИ — ось основні постулати цієї торгової марки. На сьогодні продукція виготовляється за принципом «колекції», тобто покупець може підібрати для себе будь-які одиниці з асортименту в бажаний комплект за сезоном, кольором та тканиною, створюючи тим самим власну «колекцію» у гардеробі. Цей принцип дуже важливий, адже він задовільняє основним вимогам сучасної жінки щодо повсякденного одягу та одягу для відпочинку. Моделі, фасони, фактури відповідають останнім тенденціям у світі моди та задовільнять вишукані смаки мешканок Івано-Франківська. Будь-яка жінка підбере у магазині «JHIVA» якісне та красиве вбрання на всі випадки життя: на роботу, на зустріч з подругами або ж на романтичну вечерю вона з'явиться в ідеальному образі справжньої леді.

У магазині «JHIVA», який зручно розташувався у самому центрі Івано-Франківська діють постійні програми лояльності та тимчасові святкові акції, які допомагають зекономити та придбати максимум речей, що припали до душі.

СУПЕР-АКЦІЯ 1+1 = 3

Під час Великодніх свят кожна жінка бажає максимально оновити власний гардероб. Та сьогодні, в нелегкі економічні часи зробити це стає дедалі важче. Саме тому магазин «JHIVA» впроваджує неймовірну пропозицію, яка стане справжнім подарунком для клієнток — акцію «1+1 = 3». Тепер, купивши одночасно дві одиниці одягу ви отримуєте третю на ваш вибір у подарунок. Неймовірно? Завітайте, та переконайтесь самі!

Тож на вас вже чекають на вулиці Мазепи,7, де ви здивуєтесь справді доступним цінам, високій якості вітчизняного виробництва, новим колекціям та чудовому обслуговуванню у магазині «JHIVA».

www.jhiva.com.ua
old_editor, 17.04.2009 21:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини