Збройні Сили України запрошують на роботу

У приміщенні Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбулась спільна нарада між керівниками районних і міських центрів та особовим складом 160-го Територіального центру комплектування військ військовослужбовцями за контрактом. Під час наради військовослужбовці та працівники центру зайнятості узгодили чимало робочих моментів стосовно співпраці у підборі кандидатів на військову службу за контрактом, повідомляє підполковник Тарас Грень, Західний інформаційний центр Міністерства оборони України.

«Необхідність такої наради назріла давно, – зазначив начальник 160-го ТЦК полковник Сергій Косяк. – Ми тісно співпрацюємо з центрами зайнятості вже тривалий час і постійно відчуваємо допомогу з їхнього боку в питанні підбору контрактників. А ця нарада допомогла нам вирішити дуже багато робочих проблем».



«Збройні Сили України зараз є чи не найбільшим роботодавцем у нашій державі, – наголосив директор обласного центру зайнятості Григорій Горбаль. ¬– І ми всебічно намагаємось співпрацювати з військовими щодо працевлаштування наших громадян. Ми регулярно проводимо семінари на тему «Військова служба за контрактом», міні-ярмарки вакансій, на які запрошуємо представників 160-го ТЦК».

Загалом чисельність незайнятого населення, яке звернулось за соціальними послугами до обласного центру зайнятості упродовж першого кварталу цього року становила 42420 осіб. І чимало з них зацікавилось пропозицією військової служби за контрактом.

old_editor, 17.04.2009 15:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини