Розрахунки за липневу повінь – бути чи не бути?

З часу липневої повені минув уже майже рік. До цього часу, урядом не здійснено повного розрахунку з Івано-Франківською областю за ліквідацію наслідків катастрофи.

Депутат Верховної Ради від фракції Партії Регіонів Ігор Зварич нічого дивного у цьому не вбачає.

«Уряд ще раз підтвердив доцільність своєї заміни», — вважає Ігор Зварич.

На думку Ігоря Зварича, уряд і не думає нічого змінювати. Свою думку народний депутат пояснює відсутністю належних змін до бюджету.

«Сьогодні в бюджеті не передбачені виплати за ліквідацію наслідків повені, — каже Ігор Зварич, — Змін до бюджету теж не внесено».

Народний депутат від фракції БЮТ Дмитро Шлемко повідомив, що завтра першим питанням порядку денного пленарного засідання парламенту стане звіт тимчасової спеціальної комісії з питань моніторингу коштів для ліквідації наслідків липневої повені.

До того ж, як повідомив Дмитро Шлемко, він разом з іншим депутатом Романом Ткачем (НУ-НС) вніс на розгляд депутатів постанову про внесення змін до бюджету.

«Зміни передбачають виділення 122 млн. грн. для розрахунку за виконані роботи у минулому році та ще близько 600 млн. грн. – на об’єкти перехідного спрямування (дороги, мости, дамби)», — повідомляє Дмитро Шлемко.

Підсумовуючи, Дмитро Шлемко зазначив, що наразі все залежить від того, чи підтримають завтра народні обранці дану постанову.





old_editor, 16.04.2009 20:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини