Клуб споживачів «Форсайт»



Концепція

Спираючись на дані багатьох маркетингових досліджень, ми прийшли до висновку, що в умовах кризи найефективнішим способом збереження клієнтури в елітних та спеціальних секторах торгівли вважається створення «клубів споживачів». Для власників салонів одягу, салонів краси, спортклубів, нічних клубів та ресторанів пропонується

стати учасником Клубу споживачів з метою формування стійкої до коливань ринку клієнтури шляхом заохочення своїх клієнтів супербонусами та залучення їх до «клубного світу» своїх улюблених закладів.

Принцип роботи

Формування КСФ починається двома партнерами-засновниками. Між партнерами-засновниками встановлюється система перехресних бонусів-дисконтів:

а) при здійсненні покупки у Партнера 1 на 1000 грн. клієнт отримує акційний сертифікат на одноразову 5% знижки у Партнера 2 і навпаки.

б) для клієнтів-власників дисконтів обох партнерів-засновників КСФ, відсоток дисконту по програмі КСФ додається до вже існуючого дисконту.

в) символом знижки є акційний сертифікат (АС). На ньому розміщується логотип учасників КСФ. АС супроводжується рекламно-інформаційним флаєром, на якому розміщується роз’яснювальна інформація про КСФ. АС і флаєри розміщуються на спеціальних рекламних стендах. Працівники фірм-партнерів забов’язуються вести роз’яснювальну роботу з клієнтами, які отримують право на участь в КСФ.





Ми забезпечимо

1) Задіяння до перехресної схеми бонусів.

2) Експертну складову. Ведення власного тематичного блогу на інформаційному порталі malakava.com

3) Банер іміджевої реклами на інформаційному порталі malakava.com.

4) Постійне оновлення новин та фоторепортажу на інформаційному порталі malakava.com.

Вартість участі в Клубі споживачів — 600 грн. на місяць. При відсутності власних якісних фото в цифровому форматі ми можемо надати послуги професійного фотографа вартістю 300 грн. за фотосесію.
old_editor, 06.05.2009 21:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини