Гримчак: Балогу хвилює не ефективна робота ВР, а власна перспектива отримати депутатську недоторканість

«За черговим закликом глави Секретаріату президента Віктора Балоги провести всупереч Конституції одночасно президентські і парламентські вибори насправді немає найменшого бажання зробити роботу Верховної Ради більш ефективною», — сказав парламентар від «Народної самооборони» Юрій Гримчак, коментуючи заяву глави СП про необхідність проведення одночасних виборів.

На його думку, одночасне проведення двох виборчих кампаній втягне країну у суцільний виборчий хаос та цілковите безвладдя.

«Саме цього і добивається Віктор Балога, бо за таких умов він зможе без особливих труднощів обміняти крісло головного президентського канцеляриста на депутатський мандат і прикритися недоторканістю від відповідальності перед законом», — впевнений народний депутат.

«Якби пан Балога справді переймався долею законопроектів, ухвалення яких вимагає Міжнародний валютний фонд, то міг би заради цього зробити одну просту річ – відмовитися від тиску на народних депутатів із «Єдиного центру» та групи «За Україну». Тоді жодних проблем з ухваленням законопроектів не було б», — зазначив Юрій Гримчак.

old_editor, 14.04.2009 17:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини