Партія регіонів голосує за те, що їй вигідно, при цьому говоре про бездіяльність ВР — нардеп

«Якщо антикризові закони не приймуть – це тільки загострить політичні відносини між партіями, і вибори пройдуть в напруженому конкурентному середовищі, але страждатимуть прості люди, а не олігархи», — говорить народний депутат від БЮТ Дмитро Шлемко.

За його словами, законів, які мінімізують вплив кризи є чимало, а Партія регіонів не знає, за які з них голосувати.

«Їх цікавить можливість піаритись на блокуванні роботи Верховної ради. Говорити можна багато, але депутатам ПР було б непогано вивчити арифметику, бо було внесено 47 антикризових законів, з яких 24 прийнято. Ці закони уже працюють, вони впливають на внутрішній попит і наповнення бюджету. За закони з соціально-економічної сфери проголосували 240 депутатів, це більше половини, але голоси Партії регіонів були відсутні. Вони голосували лише за закони у вугільній сфері, та про допомогу Донбаським підприємствам, якими керують олігархи від ПР», — каже нардеп.

На думку Дмитра Шлемка, до компромісу необхідно дійти, «але до компромісу ідуть ті, хто бажає кращого, виходячи з добрих намірів. Треба думати про людей, а не створювати якісь блокади чи конфлікти, які стають на перешкоді порозуміння між політичними силами».

old_editor, 14.04.2009 14:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини