В Івано-Франківську обрали «нафтогазову» красуню

7 квітня в Івано-Франківському Національному університеті «Нафти і газу» відбувся конкурс краси «Міс університету Нафти і газу».



Похизуватися своєю красою зголосилося 17 учасниць, студенток університету.

























Цьогорічний конкурс зібрав у залі 750 глядачів. Вартість одного квитка – 10 грн.

Красуні змагалися між собою у чотирьох номінаціях: «Міс глядацьких симпатій», «Перша віце-міс», «Друга віце-міс» та «Міс університету Нафти і газу».

























































Переможницею стала Уляна Ілюшик, студентка першого курсу. Титул «Перша віце-міс» отримала Галина Когут, другою віце-міс конкурсу, журі обрало Вікторію Редько.











До речі про журі конкурсу. Традиційно конкурс відвідав мер міста Віктор Анушкевичус, і не менш традиційним став його подарунок одній з учасниць – годинник обрамлений коштовним камінням Swarovski.

Варто відзначити, що такий приз отримала і одна з конкурсанток конкурсу «Міс Прикарпатський університет», який відбувся нещодавно.

















Перед початком конкурсу, подейкували, що для того, аби стати членом журі необхідно заплатити 1000 грн. в оргкомітет. Голова оргкомітету, Ірина Боришевич ці чутки спростувала.

«Це не правда, — каже Ірина Боришевич, — З восьми членів журі лише один заплатив в оргкомітет тисячу гривень, проте це був не обов’язковий збір, а особиста спонсорська допомога». Назвати цю людину, Ірина Боришевич відмовилася, керуюючись етичними причинами.

Говорячи про призи, слід сказати, що кожна з 17 учасниць отримала символічні подарунки від спонсорів заходу: косметичні набори, запрошення в кінотеатр та м’які іграшки.

Перша віце-міс Галина Когут також отримала путівку на поїздку до Нью-Йорка, друга віце міс – Вікторія Редько матиме змогу один рік безкоштовно користуватися послугами інтернет–провайдера, а перможниця конкурсу, Уляна Ілюшик окрім згаданого «мерського» годинника отримала путівку на літній відпочинок до Єгипту, Тунісу, Турції чи Хорватії за своїм вибором.

old_editor, 08.04.2009 21:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини