У Франківську вибрали «Міс Прикарпатський університет»

26 березня в Івано-Франківську в Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника відбувся щорічний конкурс краси «Міс Прикарпатський університет-2009». У ньому взяло участь 10 красунь з різних факультетів університету.

Цього року вразила організація заходу, профком постарався. Режисером-постановником конкурсу, як завжди була Тетяна Мадрига. Ведучими були дизайнер-стиліст Роксолана Новак та режисер Сергій Гриців.

Одяг ведучою від Krasnova style (м. Ужгород) та INKOGNITO.

Учасниці конкурсу не тільки дефілювала по сцені у купальниках та вечірніх сукнях , а й відповідали на запитання ведучих та демонстрували свої таланти. Родзинкою конкурсу став вихід учасниць в національному одязі.

Конкурсантики змагалися у п’яти номінаціях, в яких перемогли: «Міс глядацьких симпатій» стала Ольга Грибик (факультет математики та інформатики), «Міс посмішка» — Ольга Мазепа (біологічний факультет), «Міс елегантність» — Галина Чупрун (економічний факультет), «Міс артистичність» — Діана Ціник (Інститут мистецтв), «Міс Прикарпатський університет» стала Інна Середюк (факультет іноземних мов).

Глядачам запам’яталися гості конкурсу «шоколадний» гурт Comreids (Лайнос, Фелікс, Кевін).



















old_editor, 27.03.2009 20:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини