Магазин «JHIVA»

Новий магазин «JHIVA», який нещодавно відкрився у місті Івано-Франківську за адресою вул. Мазепи 7, 8 березня зробив справжній подарунок жінкам, презентувавши свою нову колекцію жіночого вбрання у рамках «Емануель-шоу».

Ця торгова марка виникла відносно недавно у 2008 році, але вже стала улюбленою для багатьох українок, адже одяг «JHIVA» — вітчизняного виробництв, розробляється українськими дизайнерами та виготовляється у Львов.

Моделі, фасони, фактури відповідають останнім тенденціям у світі моди та задовольнять вишукані смаки мешканок Івано-Франківська. Будь-яка жінка підбере у магазині «JHIVA» якісне та красиве вбрання на всі випадки життя: на роботу, на зустріч з подругами або ж на романтичну вечерю вона з'явиться в ідеальному образі справжньої леді.

Під час «Емануель-щоу» 8 березня магазин «JHIVA» продемонстрував нову колекцію ділового одягу та коктейльних суконь. Тож завітайте і ви на вулицю Мазепи,7 та здивуйтесь справді доступним цінам, високій якості вітчизняного виробництва, новим колекціям та чудовому обслуговуванню у магазині «JHIVA».



























old_editor, 01.04.2009 15:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини