Відповідні служби мають з’ясувати, чи перетинав Анушкевичус кордон — ПОРА

Лідер Івано-Франківської обласної організації ГП «ПОРА» Руслан Коцаба каже, що відповідні служби мають з’ясувати, чи перетинав мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус кордон, чи ні.

Справа у тому, що обласним центром Прикарпаття ширяться чутки, що міський голова не був присутній на сесійному засіданні 31 березня, бо літав в Лондон дивитися футбол.

«Якщо виявиться, що він був закордоном і в цей час йому нараховували зарплату, то це вже буде корупція», — каже Руслан Коцаба.

Сам міський голова інформацію про те, що він перебував у Лондоні спростовує. Каже, що тоді перебував у Києві і встиг відвідати аж три міністерства. Якщо буде треба, то він готовий навіть знайти понятих, які підтвердять цю інформацію.

Руслан Коцаба каже, що його навіть не настільки турбує питання перебування мера в Лондоні, як те, що він не був присутній на дуже важливій сесії, яка стосувалася надання кредиту Теплокомуненерго.

Головний ПОРИст області вважає, що міський голова завжди відсутній на тих сесіях, після яких виникає резонанс та скандали.

old_editor, 07.04.2009 20:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини