Івано-Франківськ не буде представлений на конкурсі «Міс Україна»?

Схоже, що цього року Івано-Франківськ не буде представлений на конкурсі «Міс Україна». Про це «Малакаві» повідомила Тетяна Терсенова-Заводовська, власник модельної агенції «Ювента».

За словами Тетяни Терсенової-Заводовської, її агенція, яка завжди проводила конкурс «Міс Івано-Франківськ» відмовилася від ліцензії і від конкурсу з етичних міркувань. Пані Терсенова-Заводовська каже, що до неї надходили пропозиції не зовсім пристойного характеру, тому вона змушена відмовитися від ролі організатора конкурсу.

Права на проведення «Міс Івано-Франківськ» два роки тому викупила ще одна місцева модельна агенція — «Вікторія». З того часу, кажуть експерти, проведення конкурсу не вирізнялося професіоналізмом, і було мало схоже на справжнє шоу. До того ж дівчата, які перемагали в конкурсі, на «Міс Україна» не доходили навіть до півфіналу.

Цього року «Вікторія» конкурс «Міс Івано-Франківськ» навіть і не проводила. Тому, можливо, обласний центр Прикарпаття на всеукраїнському конкурсі ніхто не представлятиме, або ж «Вікторія» відправить туди дівчину на власний смак та розсуд, говорять експерти.

old_editor, 31.03.2009 18:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини