З тендерами у Франківську біда

Як повідомив начальник міського управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик на засіданні антикризової групи, ситуація навколо тендерних конкурсів на реалізацію продукції серед підприємств харчової галузі потребує негайного втручання влади.

«Нерідко, директори місцевих харчових підприємств попросту не проінформовані про проведення тендерних заходів, — каже Богдан Білик, — А це негативно позначається на їх економічному рості».

Своє негативне ставлення до ситуації, що склалася, керівники харчових підприємств виклали у зверненні до дорадчої ради директорів промислових підприємств.

Виходячи з даної ситуації, пан Білик повідомив про те, що міська влада розробляє умови співпраці харчових підприємств з торговельними закладами міста, щодо постачання товарів власного виробництва.

Зокрема, співпраця передбачає встановлення додаткових торгових кіосків. Наразі, як повідомив Богдан Білик, до роботи підготовлено 70 таких кіосків.

Підсумовуючи пан Білик зазначив, що ситуація навколо харчової промисловості потребує чітких дій задля її врегулювання. Одним з аргументів «за» є той факт, що 40 % лауреатів премії «Тріумф» — представники саме харчової галузі.





old_editor, 31.03.2009 14:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини