Геннадій Москаль: Скорочений Секретаріат Президента орендуватиме нові офіси?

«Пан Блога плутає Боже з праведним», — прокоментував народний депутат Геннадій Москаль слова Голови Секретаріата Президента про очікувані ним скорочення в МВС і в ряді міністерств України.

«Чисельність працівників Міністерства внутрішніх справ вказана у Законі, прийнятому Верховною Радою. А чисельність працівників Секретаріату не вказана ніким: це орган, абсолютно неврегульований законодавством України», — продовжив Геннадій Москаль.

Депутат наголосив, що кількість заступників Голови Секретаріату Президента сьогодні «набагато більша, ніж кількість заступників міністра внутрішніх справ України. Але ж заступники міністра МВС регулюють діяльність цілої армії: ДАЇ, ГУБОЗу, кримінальної міліції, Головного слідчого управління, які охороняють наш з вами спокій вдень і вночі. А про Секретаріат Президента такого не скажеш».

«Тому, мабуть Віктору Івановичу потрібно розпочати скорочення з Секретаріату Президента, а не набирати нових людей напередодні виборів», — сказав Геннадій Москаль, відмітивши, що кількість заступників В.Балоги «весь час збільшується без потрібних для того причин і обґрунтувань».

На підтвердження своїх слів Геннадій Москаль згадав призначення голови Комітету виборців України Ігоря Попова одним з восьми заступників голови Секретаріату. «Це призначення – після виборів у Тернополі», — сказав політик і припустив, що «потім ще десь будуть вибори, а за ними нові призначення... і так за кожне село, де переможе ЕЦ. Тож в Секретаріаті Президента скоро не вистачить кабінетів і доведеться орендувати нові офіси».

Серед низки нових призначень, «якими Віктор Ющенко намагається закріпити свій табір напередодні виборів», народний депутат згадав і призначення Д.Видріна на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони. — «Спершу призначили, а потім вигадали, чим потрібна людина займатиметься», — прокоментував Геннадій Москаль інформацію ЗМІ про те, що Д.Видрін прочитав про свої нові обов’язки… з інтернету.

old_editor, 30.03.2009 21:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини