Пелех: «Говерла» боротиметься за вихід до плей-офф

Виходячи зі змін у регламенті Української Баскетбольної Ліги, баскетбольний сезон продовжується «перехідним» турніром за право участі в іграх плей-офф.

За підсумками регулярного чемпіонату «говерляни» посіли 8 місце. Проте, для підопічних Олега Пелеха ще не втрачено можливості завоювати «медалі».

Результати жеребкування «перехідного» турніру свідчать про принципову боротьбу, яка пануватиме на майданчиках під час двобоїв.

Баскетболісти «Говерли» потрапили в доволі непросту групу «А», куди потрапили баскетболісти команд: «Кривбасбаскет-Люкс», «Черкаські Мавпи», БК «Одеса» та «ДніпроАЗОТ».

Група «Б» виглядає наступним чином: «Будівельник», «Політехніка-Галичина», «Дніпро», «Ферро-ЗНТУ» та «Грифони».

Під час зустрічі з вболівальниками команди, головний тренер «Говерли» Олег Пелех сказав, що баскетболісти франківського клубу «без боротьби не здадуться».

«Ми будемо боротися до останнього у кожному матчі, тож запевняю вас, що «Говерла» боротиметься за вихід до плей-офф», — сказав Олег Пелех.

Для довідки

По завершенню «перехідного турніру», команди, що зайняли в кожній з груп з першого по четверті місця, виходять до серії плей-офф чемпіонату УБЛ і гратимуть наступним чином:

Переможець групи «А» – 4-те місце групи «Б»;

2 –ге місце групи «Б» - 3 місце групи «А»;

2-ге місце групи «А» - 3 місце групи «Б»;

1 місце групи «Б» - 4 місце групи «А».



old_editor, 27.03.2009 19:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини