Геннадій Москаль: Головне завдання Секретаріату Президента – залишитися при владі

Народний депутат Геннадій Москаль стурбований планами Секретаріату Президента ініціювати позачергові парламентські вибори, але наголошує, що «ці плани нереалістичні і нездійсненні».

«В тій ситуації, коли саме Україна переживає економічну кризу настільки глибоку, як жодна з сусідніх держав, потрібні лише позачергові вибори, щоб її розвалити вщент. Мотив один — залишитися при владі. Окрім бажання лишитися при владі Секретаріат Президента не має інших завдань», — сказав Геннадій Москаль.

За його словами, сценаріїв є багато, але жоден з них не має реалістичного механізму їх здійснення. Депутат каже, що Секретаріат знов хапається за ідею двопалатного парламенту.

«Секретаріат Президента наступає на ті ж самі граблі, на які вже ставала адміністрація президента ще при Кучмі. Ці сценарії не просто не будуть реалізовані в Україні, вони ще й компрометують і Президента, і його Секретаріат», — наголосив Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що як відмітила газета «Вечірні вісті», минулої п’ятниці міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив про спробу Банкової розпочати реалізацію проекту по введення прямого президентського правління. Голова МВС розповів, що згідно отриманої ним інформації, днями повинне відбутися засідання РНБО, рішенням якого Віктору Ющенку порадять підписати указ про розпуск ВРУ.

old_editor, 25.03.2009 16:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини