Владу — Радам

На черговому засіданні Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, яке відбулося 24 березня, Голова Ради Оксана Продан виступила з ініціативою створення регіональних рад підприємців — при обласних, районних та міських адміністраціях.

Представленим проектом постанови Уряду передбачається членство в цих радах усіх бажаючих бізнесменів, незалежно від волі чи бажання керівника органу влади, а також обрання керівників галузевих комісій та рад.

Передбачається реальний вплив рад на прийняття рішень органами влади на місцях через участь громадськості у атестації держслужбовців, у конкурсних та тендерних комітетах в регіоні. Крім цього, регіональні ради будуть приймати участь у формуванні рад при органах виконавчої влади.

Також на засіданні підводили підсумки роботи за останній місяць. Завдяки зусиллям Ради підприємців при КМУ позитивно вирішується питання ліцензування діяльності митних брокерів. Уряд підтримує ініціативу Ради щодо зменшення вартості оренди державного та комунального майна вдвічі.

old_editor, 25.03.2009 15:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини