Нове у блогах

Редакція «Малакави» без вихідних працює над покращенням сервісу любого багатьом сайту. Вслід за вдосконаленими коментарями, оживленням «Афіші» і появою відео-оглядів, ми оживили блогерів.

Почали з феєричної (і, як завжди, правдивої) статті ресторанного критика Вікторії Кириченко про арт-клуб «Паллада», яка відразу викликала неадекватну реакцію у менеджменту цього гламурного закладу. Власників сайту звинувачували у непорядності, упередженості і необ'єктивності, мовляв якщо хтось з інших блогерів напише критичну статтю про нашого шановного партнера і рекламодавця ресторанний комплекс «Чорний замок», ми відразу його видалимо. Для нас було дивним чути такі закиди і ми запевнили, що не піддамо редакційній цензурі жодний матеріал в блогах.

В результаті сьогодні дехто під ніком Стерва (вона сама зареєструвалася під таким іменем) опубліковала обіцяну статтю про комплекс «Чорний замок», але не витримавши критики коментарів наших дорогих читачів, видалила статтю і всі свої коментарі. Ось вона — самоцензура.

А ось завидна красуня і бізнесвумен Катя Сметанюк готова ділитися в блозі з жіночою частиною читацької аудиторії своїми простими і, головне, доступними під час кризи, таємницями краси. Зокрема, в матеріалі «Шелковые пряди и все пофигу» розкриваються таємниці красивого волосся. Всі поради реально перевірені в реальних умовах — на собі.

Всі зміни сайту спрямовані на його «ближчість до народу». Ми даємо реальну можливість своїм читачам висловитись на будь-яку тему не в запутаному і відсталому від часу форумі чи гостьовій книзі, а на головній сторінці сайту.

А ви завели свій блог на «Малакаві»?
old_editor, 24.03.2009 13:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини