Прикарпатці найбільше скаржаться на перепади напруги — експерт

«У 2008 році до ВАТ «Прикарпаттяобленерго» надійшло 982 звернення від населення, — кажуть у відділі інформаційної політики підприємства, — До прикладу, у 2007 році таких звернень було значно більше – 1397».

Найчастіше скарги стосуються невідповідності у параметрах електроенергії: перепади високої та низької напруги; припинення електропостачання, тощо.

«Якщо у гірських районах, головна причина скарг частіше криється в аварійних мережах, які відчувають вплив несприятливих погодних умов, —каже речник підприємства Ольга Тишко, — То в обласному центрі скарги користувачів електроенергії спричинює перевантаження електромереж».

Розподільні електромережі, зокрема повітряні лінії електропередач, будувалися ще до стрімкого росту електроспоживання через використання потужних побутових приладів, і не могли враховувати сучасні навантаження. Додає проблем і несанкціоноване встановлення електроопалення.

У ВАТ «Прикарпаттяобленерго» переконані, що скарги населення сприяють покращенню роботи підприємства, оскільки аналіз письмових звернень допомагає вияивити не лише технологічні порушення в роботі філій, але й встановити причини їх виникнення.



old_editor, 23.03.2009 14:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини