«Київстар» дбає про збереження дерев

Компанія «Київстар» пропонує абонентам контрактної форми обслуговування перейти з паперових рахунків на електронні — щомісяця отримувати дані щодо своїх витрат на мобільний зв’язок у простій та зручній системі «Мій Київстар».

Щороку для обслуговування абонентів, а саме: щомісячного надання паперових рахунків, «Київстар» витрачає 72 тони паперу, для отримання якого необхідно щонайменше 3 500 дерев. Розуміючи необхідність збереження оточуючого середовища, «Київстар» запроваджує акційні умови отримання електронних рахунків у системі «Мій Київстар». Це сприятиме збереженню лісів та зменшенню обсягів викидів у навколишнє середовище.

До 31 травня 2009 року контрактні абоненти матимуть змогу перейти на електронні рахунки шляхом відмови від послуги «Доставка рахунку-фактури поштою». Наразі абоненти отримуватимуть всю інформацію по витратам на послуги мобільного зв’язку у системі «Мій Київстар» за спеціальним тарифом — 0 грн. Безкоштовне отримання даних у підрозділі системи «Виклики за поточний місяц», розділу «Витрати» діятиме протягом 6 місяців з дати відмови від паперових рахунків поштою.

Для безкоштовного отримання даних про витрати на мобільний зв’язок у системі «Мій Київстар» зареєстрованим абонентам необхідно:

• у період з березня до 31 травня 2009 року включно зайти у систему «Мій Київстар» – www.my.kyivstar.ua – та обрати розділ «Послуги та акції»;

• подати заявку-відмову від послуги «Доставка рахунків-фактур поштою» (про те, що заявка виконана абонент буде поінформований SMS- повідомленням);

• упродовж 6 місяців з дати відключення послуги «Доставка рахунків-фактур поштою» безкоштовно переглядати деталізовану інформацію про свої витрати за поточний місяц» у розділі «Витрати».

Відключення послуги «Доставка рахунків-фактур поштою» здійснюється на наступний день після подання абонентом відповідної заявки-відмови у системі «Мій Київстар».

Вартість кожного чергового підключення послуги «Доставка рахунків-фактур поштою» під час дії акції та її поновлення після закінчення акційного періоду для учасників акції становитиме 10 грн. У разі підключення послуги «Доставка рахунків-фактур поштою» користувачі системи «Мій Київстар» матимуть змогу паралельно переглядати щомісячні дані щодо своїх витрат згідно з тарифами системи.

Після завершення дії акційної пропозиції користувачі системи «Мій Київстар» зможуть переглядати дані про витрати на послуги мобільного зв’язку у підрозділі «Виклики за поточний місяць» розділу «Витрати» згідно з умовами тарифікації, які діють у системі. Вартість першого щомісячного запиту даних про витрати становить 5 грн. Кожний наступний запит деталізації викликів, здійснений впродовж того ж місяця – за тарифом 1 грн.

У випадку якщо абонент не зареєстрований у системі «Мій Київстар», для участі в акції необхідно зареєструватися у системі «Мій Київстар» за адресою www.my.kyivstar.ua – з комп’ютера; wap.my.kyivstar.ua – з мобільного телефона; або через інформаційні кіоски у Центрах обслуговування абонентів «Київстар».

Для отримання детальної інформації щодо акційних умов обслуговування у системі «Мій Київстар» завітайте на сайт www.kyivstar.ua або звертайтеся за номером 922*35 (безкоштовно з номерів мережі «Київстар»).

Після закінчення акції буде проведено підрахунок кількості збережених абонентами дерев. За кожне врятоване абонентами дерево компанія «Київстар» восени висадить ще одне.

old_editor, 10.03.2009 19:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини