Ми примусимо владу звернути увагу на наші проблеми — Асоціація перевізників

1 березня Івано-Франківська обласна асоціація приватних перевізників ініціювала старт проекту під назвою «Народний аудит безпеки та комфорту дорожнього руху».

Суть проекту полягає у тому, що Асоціація збиратиме звернення громадян та передаватиме їх задля виконання в органи виконавчої влади.

Звернення стосуватимуться таких напрямків: недоцільність розміщення дорожніх знаків; стан світлофорів, дорожньої розмітки паркувальних місць та доріг.

Як повідомив «Малакаві» голова Асоціації приватних перевізників Роман Харук, даний проект існуватиме допоки не буде усунуто всіх нагальних проблем громади міста.

«Ми примусимо владу звернути увагу на наші проблеми, — сказав Роман Харук, — Ми будемо звертатись у всі можливі інстанції доти, доки влада нас не почує і не займеться вирішенням наших проблем».

Також, за словами пана Харука, планується запрошення ЗМІ на найпроблемніші ділянки «європейських» доріг міста для проведення опитування водіїв на рахунок задоволення чи незадоволення станом даної частини дороги.

«Кошти для відновлюваних робіт автошляхів є, проте чомусь влада не поспішає їх використовувати за призначенням», — підсумував Роман Харук.













old_editor, 05.03.2009 18:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини