Франківська влада вимагає від підприємців стабільного наповнення бюджету

«Те, як ми наповнюєм міський бюджет можна порівняти як наповнюють кров’ю мертве тіло, і тіло – це підприємці»,— сказав на нараді між владою, підприємцями та представниками податкової голова Дорадчої ради Володимир Дутчак.

Місцеві бізнесмени нарікають на те, що влада підняла орендну плату за землю, банки не дають кредитів, та й нестабільність гривні заважають повноцінно працювати.

«Якщо ми не можемо брати кредити для виробництва, для робочих місць і заробітної плати, ми не можемо говорити про наповнення бюджету і сплату податку», — говорить Богдан Турковський, директор ВАТ «Івано – Франківський Локомотиворемонтний завод».

За словами Богдана Турковського, Державна податкова інспекція змінила свою роботу і змінила на краще, тим, що знизила податкову ставку та співпрацює з платниками, проте це не вирішує всіх проблем.

«Міська влада вимагає від підприємців стабільного наповнення бюджетів всіх рівнів, але дуже мало з її сторони допомоги підприємствам, нам потрібне взаєморозуміння, тільки тоді можна думати про результат», — говорить Богдан Турковський.

old_editor, 26.02.2009 13:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини