Що таке не щастить, і як з цим боротись

Івано-Франківський міні-футбольний клуб «Ураган» в центральному матчі 20 туру Чемпіонату України не зміг здолати опір непоступливого «Єнакієвця».

Хоча починалось все не так погано для франківських футзалістів.

Уже на 1 хв. матчу Валентин Цвєлих відкрив рахунок точним ударом з 5 метрів.

Після пропущеного м’яча гості притисли господарів до воріт Владислава Корнєєва, проте голкіпер франківського клубу з небезпечними моментами справлявся на відмінно.

Перевівши подих, «ураганівці» побігли шукати щастя поблизу воріт Ігоря Рябцева, але, на превеликий жаль, «дотиснути» суперника не вдалося.

До завершення першої половини гри команди раз по раз обмінювались небезпечними моментами, проте результат на табло не змінився.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Урагану» — 1:0.

Друга половина зустрічі розпочалася на зустрічних курсах.

На 30 хвилині гості зрівняли рахунок зусиллями Олега Рудакова, який був першим на добиванні. У цьому епізоді пошкодження зазнав воротар франківчан Владислав Корнєєв, тож на майданчику з’явився Олег Іжаковський, запасний кіпер «Урагану».

Ще через 3 хвилини Микола Лебідь вивів «Єнакієвець» вперед – 1:2.

На 34 хвилині гості порушили правила в шосте. За правилами міні-футболу, господарі отримали право на пробиття пенальті — 10-метровий штрафний удар не реалізував Євген Валенко.

Ще через 3 хвилини донецькі футзалісти заробили 7 фол, а це ще одне пенальті.

На жаль, Роман Ярий, який підійшов до «точки», не зміг порадувати франківських вболівальників – Ігор Рябцев перевів м’яч на кутовий.

Кінцівка матчу пройшла під шквалом атак «Урагану», проте рахунок на табло не змінився – 1:2, і гості везуть додому перемогу у матчі «за третє місце».

old_editor, 26.02.2009 13:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини