У Франківську з міжнародними традиціями знайомилися через кухню

В рамках проекту «Світ без кордонів», який реалізовує міжнародна молодіжна організація «AIESEC», відбулася акція «Glodal Village», себто презентація міжнародної кухні.

Секретами своєї рідної кухні ділилися гості з Китаю, Тайваню, Грузії, Греції та Бразилії.

Всі охочі могли не лише скуштувати на смак тайванську локшину з устрицями, грузинських курчат, грецький салат «Дакос», (соус до якого готують лише на острові Крит), але й взяти безпосередню участь у приготуванні екзотичних страв.

Також всіх відвідувачів презентації пригощали тайванським чаєм та традиційними бразильськими напоями.

За словами Сергія Караванця, президента організації «AIESEC» в Івано-Франківську, метою заходу є зміна світоглядних стереотипів та отримання міжнародного досвіду спілкування.



«Знайомство між культурами, між країнами, у нашому випадку відбувається в досить оригінальний спосіб, а саме через знайомство з колоритом національних кухонь»
, — сказав Сергій Караванець.

Іноземні гості не приховують свого задоволення від мандрівки до України.

«Для мене це справжнє задоволення бути тут, — розповідає Фреда Шан, гостя з Китаю, — Мене на Україну покликало моє серце».

Гостя з Піднебесної зізнається, що їй було страшно їхати так далеко від свого дому, проте не жалкує, що скористалася можливістю відвідати «надзвичайну Україну».



old_editor, 26.02.2009 13:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини