В Івано-Франківську презентують довідкову книгу про найуспішніших людей Прикарпаття

Видавнича група «Еліт-Медіа» підготувала до друку довідково-біографічне видання «Обличчя третього Тисячоліття» – рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття».



На сторінках альманаху — життєві історії відомих особистостей бізнесу, науки та мистецтва, найуспішніших керівників підприємств, установ та організацій, людей, які найбільше спричинилися до економічного та культурного розвитку Івано-Франківщини і чиї сфери впливу виходять далеко за межі регіону. Одним словом, людей, які не просто реалізували себе — в бізнесі, політиці, культурі, громадському житті, але й також змінили і продовжують змінювати обличчя нашого краю і всієї держави.



Учасників проекту заздалегідь обрала спеціальна експертна рада, до якої увійшли громадські діячі та представники державного управління, керівники провідних компаній та впливові журналісти. У свому виборі рада керувалася чітко визначеними критеріями, серед яких інноваційність і успішність діяльності претендента, його особливі досягнення і професійні якості, рівень довіри до нього і значимість його внеску у розвиток міста та області.



Презентація книги «Обличчя третього Тисячоліття» – рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття» відбудеться в березні цього року. Запланований наклад — близько трьох тисяч примірників. Творці книги впевнені, що історія успіху сучасних прикарпатців займе гідне місце у бібліотеках, серед довідкової літератури керівників та науковців. Видання також потрапить до посольств та іноземних представництв, що стане важливим кроком до поглиблення міжнародної співпраці та суспільної інтеграції.

old_editor, 24.02.2009 19:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини