У Калуші за гуманітарною черги, як колись за маслом

У Калуші секонд-хенд почав користуватися шаленою популярністю. Новий товар завозять щовівторка. Тож саме у цей день тижня біля магазину ще до його відкриття вишиковується черга у кілька метрів, повідомляють Вікна-online.

Уже за півгодини після відкриття, магазин битком набитий людьми різного віку та соціального стану. Кожен похапцем шукає щось для себе, намагаючись «пробитися» до вішаків із одягом. Оскільки до кабінки, де товар можна приміряти, черга у кілька десятків людей, то багато хто просто накладає на руку чимало вішаків і продовжує вивчати пропозицію.

«Ми у цей магазин минулого тижня вперше зайшли, але нічого не купили, бо вже не було з чого вибирати, — каже жителька Калуша пані Люда. — Вирішили прийти у день, коли завозять новий товар. Правда, не сподівалися, що тут стільки людей буде. У черзі вже 10 хвилин стоїмо, а вона майже не просунулася за цей час».

Ціна кілограма одягу у день завозу нового товару — 65 грн. Якщо купувати легкий літній одяг, то економія справді суттєва. Адже плаття чи сорочка обійдеться всього у пару гривень. Ну, а за теплий зимовий светр для дорослого доведеться все ж викласти близько півсотні гривень.

Мешканці Калуша говорять, що одяг з «гуманітарки» — це чи не єдине можливість вдягнутися у той час, коли грошей не вистачає навіть на харчування.

old_editor, 24.02.2009 17:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини