На Прикарпатті школяра під час уроку жорстоко побили, або Де були вчителі?

У Підмихайлівській школі (Івано-Франківська обл.) під час уроку четверо учнів п’ятого класу накинулися на однокласника, збили його з ніг і жорстоко побили — повідомляє Вікна-online.

У результаті побиття хлопчина був доставлений у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями поперечного відділу хребта та лобової частини голови, численними синцями.

За інформацією начальника відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Калуського міськвідділу УМВС в Івано-Франківській області, капітана міліції Тараса Бульби, потерпілий кричав, кликав на допомогу, адже, як виявилося, вчительки у класі не було, бо вона спізнилася на урок.

Не було в школі директора, бо він перебував у відпустці, а завуч — на лікарняному. Щоправда, на крик до класу зайшов учитель фізкультури. Але замість того, щоб розібратися у ситуації, спочатку навіть змусив «крикуна» повіджиматися від підлоги. Лише, коли хлопчина знесилено впав, фізрук зрозумів, що у класі коїться щось дивне.

Учителька прийшла на урок, коли інцидент було «вичерпано».

Батьків винуватців пригоди згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто до адміністративної відповідальності.

old_editor, 10.02.2009 15:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини