АМКУ: Анушкевичус не лобіює інтереси «Вторчормету»

Франківська влада має намір перенести всі пункти прийому металобрухту за межі міста. Всі, окрім одного – підприємства «Вторчормет».

Така ініціатива належить міському голові Віктору Анушкевичусу.

Мер пояснює свою позицію тим, що для прийому металобрухту в місті буде достатньо і одного «Вторчомету», а ось різні приватні пункти прийому металобрухту, до яких здають викрадене комунальне майно, мають бути винесені за його межі.

Керівник регіонального відділення Антимонопольного комітету України, Мирослав Книгницький, не вбачає лобіювання інтересів «третьої сторони» в ініціативі міського голови.

«Безперечно, це складне питання, яке потребує детального аналізу, — сказав «Малакаві» Мирослав Книгницький, — Проте можу сказати, що про лобіювання інтересів не може бути й мови».

За словами пана Мирослава, з екологічних міркувань, доцільним буде залишити в межах міста одне велике підприємство з переробки металобрухту, а не утримувати десяток дрібних.

«Вторчормет», на переконання Мирослава Книгницького, з власними під’їздними коліями та пресувальними установками на 100 % виконуватиме потреби міста у заготівлі металобрухту.





old_editor, 13.02.2009 20:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини