Що Європі — лихо, то Івано-Франківську — буденність

Ускладнення погодних умов, зокрема, шквалисті пориви вітру, опади у вигляді мокрого снігу, не причинили особливої шкоди Івано-Франківську.

«Негода не стала на заваді нормальній роботі ліній електропередач, — повідомила «Малакаві» Наталя Андрусечко, керівник прес-служби ВАТ «Прикарпаттяобленерго», — Зафіксовано лише поодинокі відключення електропостачання приватного сектору, проте дана незручність вже ліквідована».

Прес-служба управління ДАІ повідомила, що за останні дві доби не зафіксовано жодної ДТП з летальними чи травматичними наслідками для пішоходів, пасажирів чи водіїв.

За словами Костянтина Кулака, речника УДАІ, кількість ДТП не збільшилася, коливаючись в районі 6-7 дорожньо-транспортних пригод на добу.

«Погодні умови, які б у Європі назвали стихійним лихом, для України стали більш-менш звичними, буденними», — сказав «Малакаві» директор Дорожньо-ремонтного управління Володимир Юсипів.

За словами пана Володимира, «дорожники» з наслідками негоди справились на 80 %: вдалося уникнути затримок транспортного руху, проте посипані шляхи на ранок підтанули, що стало причиною утворення так званої «каші» — суміші талого снігу і бруду, які, насамперед, не подобаються пішоходам.

Володимир Юсипів запевнив, що, наразі, роботи по очищенню автошляхів тривають на повну потужність

«Вночі планується залучити ще 16-18 одиниць техніки. Головне завдання – не допустити зупинки автотранспорту», — підсумував Володимир Юсипів.





old_editor, 13.02.2009 20:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини