Представники страйкарів зрадили автомобілістів

Відповідно до доручення прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, наданим за результатами зустрічі з автомобілістами, що відбулася 6 лютого — Держкомпідприємництво спільно з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України напрацювали зміни до ряду Постанов, які дозволяють:

- використовувати довіреності на транспортні засоби без тимчасових реєстраційних талонів

- забороняють участь органів ДАІ в евакуації та блокуванні автомобілів комунальними службами

- визначають конкретний порядок дій органів ДАІ при вилучені автомобілів в разі порушення водієм конкретних положень правил дорожнього руху та вирішують інші питання, що ставили перед Урядом автовласники.

Зазначені проекти погоджені з Державтоінспекцією України.

На зустрічі з прем’єр-міністром Юлією Тимошенко було домовлено — розроблені проекти Постанов буде винесено на розгляд уряду тільки після узгодження з уповноваженими представниками автовласників (В. Кремізовичем, Д. Заборіним, О. Ліпріді, О. Назаренком, В. Павловим, О. Данилюком )

9 лютого проекти постанов були передані зазначеним особам з проханням завізувати їх в максимально стислі строки, для того, щоб зміни на користь автомобілістів були розглянуті урядом на засіданні 11 лютого. Втім станом на 19.00 вівторка 10 лютого, попри численні телефонні дзвінки голови Держкомпідприємництва Олександри Кужель, та співголови Ради підприємців при КМУ Оксани Продан, жоден з вищезазначених осіб не висловив свої пропозиції, щодо зазначених змін.

Таким чином, відповідальність за можливе невиконання домовленостей про покращення умов для автовласників лежить виключно на уповноважених представниках страйкарів — повідомляє прес-служба Ради підприємців при Кабміні

old_editor, 11.02.2009 13:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини