Петьовка: Вінський допомагає Тимошенко збирати гроші на вибори

«За останній рік, незважаючи на те, що ціни на залізничні квитки зросли майже в чверть, пасажири не відчули покращення умов проїзду. Ні сучасних вагонів, ні вдосконалення колійної сітки, що б призвело до пришвидшення руху. За що ми з вами заплатили?», — так коментує народний депутат, член Президії Єдиного Центру Василь Петьовка заяву Міністра транспорту Йосипа Вінського з ініціативою про щомісячне підвищення тарифів на перевезення пасажирів залізничним транспортом цього року.

Політик зазначає, що й економічних передумов для підвищення ціни наразі немає.

«Пальне для поїздів не подорожчало, або навіть подешевшало. Відчутного підвищення заробітної платні для працівників залізничного транспорту також не відбулося. Куди ж поділися кошти, які «Укрзалізниця» отримала завдяки цьогорічній зміні цін на квитки? Для того, щоб ініціювати подальше підвищення тарифів, потрібно публічно прозвітувати за використання коштів, які були отримані минулого року», — наголошує народний депутат.

На його думку, логічне пояснення може бути лише одне: «Юлія Тимошенко збирає кошти на президентську виборчу кампанію. Дуже б хотілося помилятися і все ж таки побачити звіт «Укрзалізниці» за витрачені за минулий рік кошти», — наголошує Василь Петьовка.

old_editor, 29.01.2009 18:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини