Юрій Луценко: я не хочу робити проекти в стилі «нових месій»

«Самооборона» як повстанський і протестний не дуже структурований громадський рух завершена. Про це в інтерв’ю газеті «Сільські вісті» сказав лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко.

«У лютому збереться з’їзд партії «Вперед, Україно!», на якому проведемо низку організаційних змін. Тобто буде створена повноцінна політична сила, у якої буде свій голова, свої секретарі, почнеться відновлення структурованих осередків на місцях. Ми переходимо до стадії партійного будівництва і розробки своєї власної політичної програми», - зазначив політик.

За словами лідера «НС», «просто підтримувати єдність демократів на цей момент уже мало. Ми маємо сказати, як виходити з тієї економічної катастрофи, в якій знаходиться Україна».

«Я особисто виступаю противником роздрібнення демократів через створення чергових партій. Тому, незважаючи на наші задуми щодо власного посилення, ми й далі нарощуватимемо співпрацю з усіма, хто сповідує більшість наших ідеалів. Йдеться як про БЮТ, так і про здорову частину «Нашої України» та інші сили, з якими можна знаходити спільну мову»,— наголосив Юрій Луценко.

Політик також зазначив: «Робити проекти у стилі «нових месій» лише тому, що хтось часто з’являється на екрані телевізорів, я не хочу. Мені здається, люди, принаймні — нормальні люди, мають робити висновки. Мало обрати президентом добру людину, треба обрати того, хто буде для держави гарним керівником. І сьогодні, з моєї точки зору, відповідь лежить у такій площині: ми не маємо права обирати окремого, класного, розумного, симпатичного хлопця чи дівчину. Мусимо обрати лідера команди».

«Як на мене, то це головний урок президентства Віктора Ющенка. Бо мало на посаді гарної, моральної, української людини. Тому «Народна Самооборона» буде не лише зміцнюватися, а й нарощувати співпрацю з колегами, аби створити справжню потужну команду», — наголосив Юрій Луценко.

old_editor, 29.01.2009 15:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини