Банки і колекторські компанії доводять позичальників до самогубства

В Івано-Франківську з листопада минулого року працює антиколекторська фірма «Ваша Надія». За словами її директора Станіслава Соколюка, фахівці компанії беруть на себе спілкування із банками та колекторськими компаніями.

«Тобто, коли до нашого клієнта телефонує представник банку чи колекторської компанії, він говорить, що є клієнтом антиколекторської компанії і направляє їх до нас, а ми уже в свою чергу ведемо з ними перемовини, — розповів «Малакаві» Станіслав Соколюк. — Наша компанія співпрацює з кількома банками і ми можемо спробувати домовитися, скажімо, про пролонгацію кредиту».

За словами, Станіслава Соколюка, сьогодні багато справ їх клієнтів знаходяться в суді, і очікується, що на початок лютого буде призначено багато судових засідань.

До речі, директор фірми «Ваша Надія» говорить і про проблемні справи, скажімо, в Івано-Франківській області представники банку чи колекторської фірми довели жінку до того, що вона покінчила життя самогубством через те, що не могла віддати кредит. Ще є випадок, коли представники банку забрали у чоловіка за одну позичену тисячу двоповерховий будинок і 12 соток землі.

old_editor, 29.01.2009 17:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини