Приватні охоронці передумали страйкувати

Комітет приватних охоронців Івано-Франківська передумав проводити завтра акцію протесту під стінами облдержадміністрації.

Про це вчора домовилися на зустрічі начальник Департаменту служби охорони в області Володимир Андрійчук та Комітет приватних охоронців у повному складі із заступником начальника УМВС України в області, начальником міліції громадської безпеки Ярославом Манжелеєм.

За інформацією Ярослава Манжелея, обласне керівництво УМВС отримало інформацію від Міністерства внутрішніх справ України, що зміни до ліцензійних умов не будуть застосовуватися. Антимонопольний комітет України, начебто, дав термін Міністерству до 5 лютого скасувати спільний з Державним комітетом України з питань регуляторної політики наказ щодо необхідності спеціального фаху для охоронців.

Довідка

Приватні охоронці мали виступити проти введення нових ліцензійні умови щодо надання охоронних послуг, затверджені спільним наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики і Міністерством внутрішніх справ України. Виходячи з них, охоронці повинні мати спеціалізовану освіту. Проте, за словами ж самих охоронців, підготовку таких фахівців не здійснює жоден вуз в Україні.

old_editor, 29.01.2009 16:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини