Палійчук: Я не впевнений, що підприємці будуть в захваті від наших пропозицій

Головне управління економіки ОДА на чолі із його начальником Володимиром Поповичем розробило комплекс заходів, які мають запобігти негативним наслідкам фінансово-економічної кризи в області.

Зокрема, чиновники пропонують кожного тижня проводити моніторинг стану роботи бюджетоутворюючих підприємств, контролювати видатки місцевих бюджетів, провести роботу щодо розширення бази оподаткування, підвищення рівня податкоспроможності території, запровадити регулювання торгівельних надбавок на продукцію харчування в навчальних закладах та ін.

Губернатор Прикарпаття Микола Палійчук, вважає, що управління не повністю опрацювало шляхи допомоги підприємствам під час кризи.

«Я вважаю, що треба доручити міським радам, зменшити ставки оподаткування, на які вони мають вплив. Це допомогло би підприємствам працювати і далі. Ми зберігаємо робочі місця, а разом з ними і відрахування до бюджету», — сказав на вчорашній колегії Микола Палійчук.

До того ж, губернатор доручив головному управлінню економіки укласти із підприємствами спеціальні договори.

«Я не впевнений, що підприємці будуть в захваті від наших пропозицій. Треба з кожним підприємством укласти меморандум про співпрацю», — сказав Микола Палійчук.

old_editor, 28.01.2009 18:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини