Голова Галицької РДА незаконно нараховував собі премії

Губернатор Прикарпаття Микола Палійчук, на сьогоднішній колегії звернувся до представників прокуратури та КРУ із проханням дати правову оцінку діям голови Галицької РДА.

Справа у тому, що голова Галицької РДА без розпорядження губернатора нараховував собі, своїм заступникам та водіям великі премії.

«Я не підписував розпорядження про премії для чиновників Галицького району, оскільки, на мою думку, вони не достатньо добре спрацювали і по району було ряд питань, — сказав на колегії Микола Палійчук. — Натомість, голова Галицької РДА, наприклад, у грудні минулого року, виписав собі премію на 4,5 тис. гривень, своїм заступникам — по 3 тис. 300 грн., а водіям по 1300 грн. Ще одне питання: чому водій отримав таку велику премію, а головні спеціалісти управлінь були премійовані всього на 200-300 грн.».

За словами Любов Костів, начальника головного фінансового управління ОДА, голова Галицької РДА двічі порушив законодавство, перший раз тоді, коли виділяв премії без розпорядження на те губернатора, а другий, коли премія нараховувалася без врахування співвідношення до зарплати.

old_editor, 27.01.2009 15:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини