Сільських дівчат через інтернет вчитимуть планувати сім’ю

Громадська організація «Прикарпатський центр екології родини та природного планування сім’ї «Гармонія» допоможе молодим подружжям планувати родину через інтернет.

Всі бажаючі зможуть в електронному вигляді задати питання щодо застосування природних та штучних методів планування родини фахівцям організації і отримати відповідь електронною поштою. Це, насамперед, стосується молодих жінок із груп ризику із сільської місцевості, для котрих штучне переривання вагітності загрожує безпліддям, розладами материнського здоров’я, а то й смертю.



Таке спілкування з клієнтами передбачає новий сайт цієї спеціалізованої жіночої організації.

Дивно, що організація обрала такий, м’яко кажучи, дивний спосіб інформування. Адже ні для кого не секрет, на Прикарпатті є такі села, де комп’ютор можна у кращому випадку побачити в школі, і те, до нього не знають як підступитися.

Довідка

Громадська організація «Прикарпатський центр екології родини та природного планування сім’ї «Гармонія» заснована у 1999 році. Це єдина в регіоні спеціалізована жіноча організація з поширення природних методів планування сім'ї. 17 членів організації, що навчались в Італії та Києві, мають сертифікати інструкторів.

old_editor, 26.01.2009 18:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини