Обласний осередок ЄПУ намагається винайти велосипед

Олександр Гладій, керівник обласної організації Європейської партії України, на зустрічі журналістів із лідером партії Миколою Катеринчуком, висловив думку, що на Прикарпатті треба створити Антикризову раду, до складу якої увійшли би представники бізнесу, керівники підприємств, політичні партії. Це необхідно для того, аби допомогти області під час економічної кризи.

«Наслідки липневої повені ліквідовані на 80 %, але роботи профінансовані лише на 50 %, — говорить Олександр Гладій. — Невідомо чим закінчиться теперішня відлига, в горах зійшов сніг і може знову бути повінь. Грошей на її ліквідацію в Києві, очевидно, вже не дадуть. Підрядні організації у борг не працюватимуть, бо з ними і так ще не повністю розплатилися. Проблемою номер два є звільнення працівників. По області цей показник становить 46 %. Область має ресурс і тому треба щось робити».

Під цим «щось» політик розуміє саме Антикризову раду. Але проблема в тому, що схожа структура, правда, із трохи іншою назвою Антикризовий комітет в Івано-Франківську уже створений і навіть працює (наприклад, надсилає листи до Кабміну та Секретаріату).

Можливо, треба не розпорошуватися на «комітети» та «ради», а нарешті почати діяти консолідовано. Зрештою, саме до цього закликає і Микола Катеринчук.

old_editor, 26.01.2009 14:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини